MENIU

Ancheta crimelor în serie de la Constanța ia amploare. Un copil de 15 ani, principala cheie în audierile procurorilor: filmul ororilor, refăcut

"Șacalul" și victimele sale/ Colaj foto

Ancheta crimelor în serie de pe litoral ia amploare. Copilul de 15 ani al concubinei ucigașului este cheia principală în audierile procurorilor. Oamenii legii vor să afle dacă „Șacalul” a mai avut și alte victime. Anchetatorii au refăcut filmul ororilor și au realizat profilul criminalului. Acesta este descris de procurori drept un individ sadic, cu o minte bolnavă și consumator de droguri, având în istoricul său mai multe fapte penale grave, inclusiv viol. Bărbatul de 26 de ani și-a vânat victimele și a premeditat meticulos uciderea acestora, spun procurorii. Culmea, individul era monitorizat de polițiști de la prima crimă, iar întrebarea care se pune acum este de ce nu a putut fi salvata a doua victimă. 

Tânăr: Noi veneam...era pe stradă se vedea, și am oprit acolo. 

Reporer: A, deci voi ați sunat?

Reporter: Deci tu ai descoperit cadavrul.

Tânăr: Nu eu, grupul nostru de prieteni.

Sunt mărturiile șocante ale tinerilor care au descoperit cadavrul Denisei, sfâșiat de șacali. Tânăra de 28 de ani din Timiș era mama unui băiețel de 5 ani.

Detalii șocante ies la iveală în cazul crimelor comise de „Șacalul” din Constanța: Ce reiese din necropsiile Denisei și Deliei

Între timp, anchetatorii au refăcut filmul ororilor. "Şacalul", așa cum este denumit principalul suspect în acest caz, este descris de procurori ca un individ sadic, cu o minte bolnavă, consumator de droguri, cu antecedente penale grave, inclusiv viol. Bărbatul de 26 de ani şi-a vânat victimele şi a premeditat meticulos uciderea lor, spun procurorii care investighează acum dacă individul ar mai fi comis și alte crime.

Detalii tulburătoare ies la iveală în cazul crimelor din Constanța. Cine erau Denisa și Delia, cele două femei ucise de „Șacal”

Călăul a ajuns la cele două tinere prin intermediul unor anunțuri online prin care victimele ofereau servicii sexuale, arată ancheta. Prima crimă a avut loc pe 2 iulie. Delia, o fată de 34 de ani din Tulcea, s-a întâlnit cu suspectul în apartamentul pe care aceasta îl avea închiriat în Mamaia. Individul a ucis-o, i-a furat cheile mașinii și a lăsat aerul condiționat pornit. 

Pe 27 august, și-a dat întâlnire cu a doua victimă, Denisa. Femeia se cazase la un hotel din Mamaia Nord, iar bărbatul s-a dus după ea. Cei doi au părăsit unitatea de cazare împreună, iar proprietarul face acum dezvăluiri șocante.

"Am primit un mesaj. Mi s-a zis că nu mai ajunge următoarele 5 zile, că e în spital, dar va trimite pe cineva să ia lucrurile a doua zi.

A venit o doamnă care s-a recomandat mama ei - ulterior am văzut la TV că era concubina suspectului -  cu băiatul acesta de 15 ani, care mi-a zis că e fratele decedatei", spune proprietarul hotelului.

În tot acest timp, Denisa a ajuns la casa din Năvodari a călăului. Acolo era concubina acestuia și cei patru copii ai femeii dintr-o altă relație.

În spatele acestei uși ar fi avut loc odioasa crimă. Principalul suspect insista ca ușa să fie deschisă din cauza mirosului înțepător.

Individul plecase în acea noapte la drum cu gândul să scape de maşina Denisei.

Însă a făcut accident cu mașina victimei și a ajuns în spital. De acolo a fost săltat de polițiști.

Șocant este faptul că unul dintre copiii concubinei, un băiat de 15 ani, a fost pus să șteargă urmele crimei. Oamenii legii încearcă să afle acum de la adolescentul de 15 ani dacă ucigașul a mai ascuns și alte fapte.