MENIU

Anca ALEXANDRESCU îl spulberă pe Victor Ponta: e disperat să ajungă din nou în Parlament. Este un trădător al PSD pe toată linia

Alexandrescu: Ciolacu se pune într-o situație delicată în fața colegilor dacă îl acceptă pe Ponta

Realizatoarea Anca Alexandrescu spulberă planurile pe care le-ar avea fostul premier Victor Ponta de a ajunge parlamentar pe listele PSD. Jurnalistă susține că tenativele acestui ar fi fost blocate , până acum, de câțiva lideri social-democrați importanți și că este de neînțeles de ce Marcel Ciolacu l-ar susține pe omul care "a trădat PSD pe toată linia".

Într-o intervenție în direct la "TU DECIZI!", Anca Alexandrescu a afirmat că până în acest moment planul lui Ponta n-ar fi funcțoant. 

" Victor Ponta este disperat să ajungă din nou în Parlament pentru a face trafic de influență, deși a spus că nu mai este interesat de politică și nici de propriul partid. Deci un lung șir de minciuni: s-a reales președinte la Pro România, partid care de fapt nu mai există, a insistat să fie consilier onorific la Marcel Ciolacu, și acum își dorește cu disperare să fie pe lista de parlamentari. Inițial s-a discutat să fie pe lista PSD de la Caraș Severin, dar Sorin Grindeanu a refuzat categoric. Acum încearcă la Dâmbovița. Nu întâmplator a încercat în aceste județe, pentru că la Caraș Severin are investiții uriașe o companie turcească cu care domnia sa are contact de consultanță și din punctul meu de vedere ar fi trafic de influență dacă ar ajunge acolo și ar putea să influențeze treburile în județ. La fel și la Dâmbovița, pentru că Victor Ponta este un apropiat al firmei de golf care a construit terenul de golf din acel județ, unde în weekend a fost alături de doamna Marina Pandarof.


Nici această nu ar fi o problemă atât de mare, cât faptul că Marcel Ciolacu se pune într-o extrem de delicată în fața colegilor de partid, în primul rând a lui Mihai Tudose, despre care știm că a plecat cu scandal de la Pro România și nu este într-o relație bună cu Victor Ponta. Ar fi o jignire pentru MIhai Tudose ca Ponta să vină acum să candideze, cum la este și pentru Sorin Grindeanu candidatura lui Florin Jianu, ministrul care a spart guvernul Grindeanu, fiind primul care s-a retras.

Ponta a trădat pe toată linia PSD! Aduceți-vă aminte când a demisionat de pe patul de spital de la Istanbul, numind-o interimar pe Rovana Plumb, printr-o hârtie scrisă, de frică să nu-l aresteze prietenii săi Coldea și Koveși, acum dându-se, de fapt, victimă a statului paralel.

A doua oară a trădat PSD când Viorica Dăncilă este prim-ministru și Ponta a cerut să fie președintele Camerei Deputaților și o serie de funcții în guvern, dar pentru că Viorica Dăncilă nu a cedat, a trântit guvernul PSD. Cu voturile lui Victor Ponta și ale celor de la Pro România a căzut guvernul Dăncilă.

Mai mult de atât, el a votat și pentru înscăunarea guvernului Orban.

Deci Ponta este un trădător pe toată linia. Ca să nu mai vorbesc de faptul că atunci când era purtător de cuvânt în campania lui Mircea Geoană a mărturisit, câțiva ani mai târziu, că el nu a votat cu Mircea Geoană.  Acum înțeleg că face drum și pe la echipa de campanie a lui Mircea Geoană,  ca să mai capete câte ceva. Acesta este Victor Ponta", a concluzionat realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel.