MENIU

Anca Alexandrescu: Domnule Iohannis, aveți tupeul să spuneți că STATUL A EȘUAT?! Dumneavoastră nu faceți parte din STAT?! 

Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel

Anca Alexandrescu a lansat un rechizitoriu devastator la adresa președinteului Klaus Iohannis, a premierului Florin Cîțu și a susținătorilor obedienți, pentru modul execrabil în care au acționat în ziua unei noi tragedii în sistemul sanitar. Realizatoarea emisiunii Culiselor Statului Paralel i-a reproșat șefului statului ipocrizia și dubla măsură, iar premierului lipsa empatiei, dar și a curajului de a reacționa rapid.

"Unde este președintele Iohannis? De ce nu a avut nicio reacție timp de 3 ore? De ce autoritățile și premierul au fost amuțite ore întregi? Tupeul lor nu are limite. Și astăzi, când a avut loc această tragedie, a treia într-un timp atât de scurt. La Piatra Neamț, în noiembrie anul trecut, au murit 15 oameni, la "Matei Balș", în ianuarie 2021, au murit 20 de oameni, acum, la Constanța, alți 7, iar lor nu le pasă. Președintele este în Germania, ca să primească premii, pentru contribuția de a unii Europa.

Dar pe români, domnule Iohannis, de ce nu i-ați unit? Nu faceți altceva decât să-i dezbinați. 

Domnule Cîțu! Unde erați în aceste ore, cu ce vă ocupați? Mai făceați niște numiri de oameni care v-au ajutat să câștigați campania mizerabilă pentru șefia PNL? Cu asta vă ocupați!

A fost nevoie să moară oameni și tot acolo sunteți. Nu vă mișcă nimeni din pozițiile astea. Aveți tupeul să transmiteți mesaje de condoleanțe? Aveți tupeul să spuneți că STATUL A EȘUAT?! Cine este STATUL, domnule Iohannis, dumneavoastră nu faceți parte din STAT?! 

Dacă statul a eșuat, și dumneavoastră ați eșuat. Nu vă este rușine?!

Unde este Alina Gorghiu? Unde sunt susținătorii lui Cîțu? Se înghesuiau să posteze pe rețelele de socializare, brusc au dispărut toți. L-au împins, din nou, în față pe Arafat, să scoată castanele din foc cu mâna lui. 

Până ieri erau vocali, se lăudau, trimiteau punctaje de partid cu realizările pe care le-au avut. Azi se ascund toți, ca șobolanii. Președintele dă mesaj din avion, premierul, între 2 întâlniri la guvern, îi cere primarului de la Constanța să o demită pe managera de la spital. Atât puteți, domnule Cîțu?

Adevărul este că nu vă e rușine! Dacă erați Superman, erați la Constanța și rezolvați problemele pe care n-a reușit să le rezolve un manager pus acolo de 12 ani, păstrat și de PSD și de PNL. TOȚI SUNT VINOVAȚI! Dar mai ales VOI, care în mai puțin de un an ați asistat, cu nonșalanță, la 3 incendii uriașe, în plină pandemie. N-ați învățat nimic din ce s-a întâmplat! Vă bateți joc de o țară întreagă!" a afirmat Anca Alexandrescu, în debutul ediției de vineri a emisiunii Culisele Statului Paralel.