MENIU

Anca Alexandrescu, dezvăluiri incendiare: Dragnea i-a promis LIBERTATEA lui Ghiță. Schimbul uluitor propus în timpul unei vizite la Belgrad

Liviu Dragnea/ Arhivă foto

Dezvăluiri incendiare au fost făcute în exclusivitate de Anca Alexandrescu în emisiunea Culisele Statului Paralel. Liviu Dragnea a mers la Belgrad pentru a se întâlni cu fostul deputat Sebastian Ghiță, căruia i-ar fi garantat libertatea dacă se asocia cu Mirona Filipoiu și Florian Coldea. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la fostul șef al PSD, dar fără succes. 

"Domnule Dragnea, am o rugăminte: postati pe pagina dvs de socializare cum a fost cand v-ati dus in Serbia anul acesta, la Sebastian Ghita, si i-ati propus sa colaboreze cu dl. Danut Ungureanu, cu dna Mirona Filipoiu si cu dl. Coldea intr-o firma de energie, sa le dati 50% din profit si, in schimb, ei va asigura ca dl Ghita nu va mai avea nicio problema cu Justitia. 

Carmen Dan, demisie de răsunet din partidul înființat de Liviu Dragnea: "Nu mai vreau să fiu asociată SUB NICIO FORMĂ cu numele sau imaginea lui!"

Ia, va rog eu frumos, faceti acest exercitiu si aduceti-va aminte cum a fost cand v-ati dus la Belgrad, la dl. Ghita, si i-ati facut aceasta propunerea.

Pe cei interesati, ii rog sa il sune pe dl. Ghita, sa verifice daca este adevarat ce spun eu", a declarat, luni seara, Anca Alexandrescu,  moderatoarea emisiunii "Culisele Statului Paralel".