MENIU

Americanii spun că ţuica de prune este medicament. Motivul te va uimi

Conform unor studii făcute de americani, ţuica de prune aduce numeroase beneficii organismului. Această băutură, consumată cu moderaţie, protejează inima de mai multe boli. De asemenea, poate să trateze mai mute afecţiuni apărute la nivelul stomacului şi la nivelul bilei. 

Ţuica de prune este foarte populară. Însă, foarte puţini români ştiu care sunt beneficiile aduse de această băutură. Desigur, trebuie menţionat faptul că nu trebuie să se consume o mare cantitate. 30 de mililitri reprezintă cantitatea perfectă de ţuică de prune ce poate fi consumată astfel încât să aducă beneficii organismului.

Biochimiştii americani au ajuns la concluzia că ţuica de prune poate preveni bolile de inimă. De asemenea, poate preveni bolile de stomac sau problemele apărute la nivelul bilei. În ţuică se găseşte o substanţă care aduce beneficii sănătăţii: „Această substanţă are rolul de a reduce depunerile de colesterol de pe arterele care transportă sângele către inimă şi este prezentă în peste o sută de medicamente naturiste cu rol în prevenirea aterosclerozei şi, implicit, a infarctului miocardic. Consumul zilnic a 30 de ml de ţuică de prună poate substitui însă cu succes acest tratament, la un preţ mult mai mic", a spus Marius Radu, care este cercetător la Academia Română, potrivit revistateo.ro

Mai multe articole despre:
sănătate ţuică de prune