MENIU

America este în ȘOC! Ce a făcut această femeie este inacceptabil

Are 38 de ani și pozează în mamă și familistă-model. Are doi copii, lucrează într-un salon de frumusețe și își proclamă dragoste pentru soțul ei pe Facebook. Se prezintă drept o credincioasă practicantă și îi place să facă produse de patiserie împreună cu tatăl ei. De asemenea, recunoaște că a înteținut relații sexuale de cu un băiat mai mic decât fiul său, în mod repetat.

Brooke Lajiness, originară dintr-un oraș din Michigan, a mărturisit că a a avut o relație de lungă durată un băiat de 14 ani și că a făcut schimb de poze nud cu acesta.

Lajiness este judecată pentru 13 capete de acuzare, incluzând delicte sexuale de gradul al treilea, comportament neadecvat față de un minor și expunere de obscenități unui minor.

Vârsta foarte fragedă a victimei face ca acest caz să fie unul dintre cele mai șocante în care o femeie se face vinovată de abuz sexual împotriva unui minor.

Autoritățile spun că mama presupusei victime depus plângerea împotriva lui Lajines la o secție poliție din Michigan. Cei doi ar fi început relația în vara anului 2016, în timp ce adolescentul era în vacanța care făcea trecerea dintre gimnaziu și liceu. 

Porcesul ei încă nu s-a soluționat, dar aceasta riscă ani buni de închisoare.