MENIU

Ambasada SUA a rezolvat problemele: se tipăresc din nou vize. Ce îi sfătuieşte pe români

<p>Ambasada SUA a &icirc;nceput să tipărească din nou vize temporare sau de imigrare</p>

Ambasada Statelor Unite ale Americi (SUA) la Bucureşti şi-a rezolvat problemele tehnice de care s-a lovit în ultimele două săptămâni şi a început din nou să tipărească vize temporare şi de imigrare.

Cu toate acestea, ambasada anunţă, printr-un comunicat de presă, că problemele tehnice nu au dispărut în totalitate şi, de aceea, le recomandă românilor care vor să călătorească în America să nu-şi plătească rezervarea la hotel sau să-şi achiziţioneze bilete de avion înainte să primească paşaportul cu viză sau cel american.

„Ambasada SUA la Bucureşti a început să tipărească vize temporare şi de imigrare. Cu toate acestea, este posibil să întâmpinăm dificultăţi tehnice în unele cazuri. Lucrăm intens pentru eliberarea tuturor vizelor în cel mai scurt timp şi predarea paşapoartelor firmei de curierat (TNT) pentru livrare. Vă recomandăm să NU cumpăraţi bilete de avion sau să plătiţi rezervarea la hotel înainte de a primi paşaportul cu viza sau paşaportul american”, informează Ambasada SUA.

Ambasada Statelor Unite la Bucureşti s-a lovit, în ultimele două săptămâni, de probleme tehnice la nivel global privind procesarea vizelor, “indiferent de ţară, categorie de viză sau paşaport”.

Astfel, persoanele care erau programate la interviu în perioada 14-20 iunie au fost rugate să se reprogrameze din cauza acestor dificultăţi tehnice.