MENIU

Alți 6 pacienți cu COVID-19 în stare gravă, transferați în Germania. Numărul bolnavilor mutați în străinătate a ajuns la 36

Pacieți infectați cu COVID-19, transferați în Germania / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Alți 6 pacienți români infectați cu virusul SARS-CoV-2 vor fi transportați, astăzi, în Germania, pentru tratament. Asta, după ce ieri o aeronava a Forțelor Aeriene Germane a preluat 6 persoane cu Covid-19, aflate în stare gravă. 

Alți 36 de români sunt deja internați în spitale din Ungaria, Austria și Polonia.

Spitalele din țara noastră sunt pline iar locurile de la terapie intensivă pentru cei infectați cu SARS-CoV-2 se găsesc cu mare dificultate. La raportarea de ieri, autoritățile au anunțat că în România nu mai există niciun pat liber la ATI

De altfel, mai multe echipe de medici din străinătate au ajuns în România pentru a ajuta în lupta împotriva Covid 19. Numai ieri, o echipă formată din 20 de medici și asistente medicale, dar și 7 paramedici, din Republica Moldova a ajuns în țara noastră pentru a se alătura medicilor români pe frontul luptei anti-Covid pentru o perioadă de 14 zile. 

Citește și Primii 6 bolnavi de COVID-19, transferați în Germania! Raed Arafat: România nu este singură. Prietenii la nevoie se cunosc!