MENIU

Alimente care te ajuta sa slabesti. Cum functioneaza dieta

<p>Orele la care trebuie să măn&acirc;ncăm dacă vrem să aratăm mereu bine</p>

Nutritionistii sustin ca exista o serie de alimente care te ajuta sa slabesti. Dieta cu alimente care te ajuta sa slabesti este bazata pe eliminarea de grasimi saturate si carbohidrati din alimentatie, ducand astfel la crestere musculara si la o tonifiere a organismului, scrie lyla.ro.

Totodata, alimentele care te ajuta sa slabesti sunt bogate in proteine, grasimi sanatoase si totodata ajuta arderile din organism ducand la un metabolism puternic care va asigura o mai buna functionare a intregului corp.

In timpul dietei cu alimente care te slabesc, este interzis cu desavarsire consumul de zahar, produse de panificatie, paste sau cartofi albi, aceste alimente fiind pline de substante care, intr-un aport prea mare, duc cu siguranta la ingrasare.

Asadar, iata alimentele care te ajuta sa slabesti

Carnea de vita: bogata in proteine si fier, carnea de vita ajuta la slabit consumata cu moderatie.

Ovazul: ovazul este o sursa de fibre foarte buna. Insa, oval trebuie consumat dimineata, fara produse lactate grase.

Ardeii iuti: Ardeii iuti contin capsaicina, o substanta care sporeste arderile in organism si care duce la un metabolism puternic.

Oua: Ouale, consumate cu moderatie, in special dimineata, sunt o sursa foarte bogata de proteine. Ouale consumate la micul dejun fac ca senzatia de foame sa apara mult mai tarziu pe parcursul zilei.

Mai multe articole despre:
mâncare dietă regim