MENIU

Alfred Bulai a contestat arestul preventiv! Sociologul este inculpat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală

Alfred Bulai/ Inquam Photos / George Calin

Sociologul Alfred Bulai, arestat preventiv, joi seară, în dosarul în care este acuzat de agresiune sexuală, a contestat măsura decisă de Judecătoria Sectorului 1.

Judecătoria Sectorului 1 a admis, joi seară, propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pe numele lui Alfred Bulai, fost profesor la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

Decizia instanţei nu este definitivă, dar este executorie.

Dosarul va merge la Tribunalul București.

Alfred Bulai, REȚINUT pentru 24 de ore. Sociologul este acuzat de agresiune sexuală, mai multe studente au făcut dezvăluiri COMUNICAT OFICIAL

Alfred Bulai a fost reținut, miercuri seara, după ce au avut loc mai multe percheziții, atât în casa fostului profesor de la SNSPA și a iubitei sale, cât și la locuința fostei sale soții, Ana Cornelia Bulai. Mascații au verificat și mașina sociologului, după care fostul profesor a fost dus la Secția 2 de Poliție și apoi reținut pentru 24 de ore. 

Anchetatorii l-au inculpat pentru patru infracţiuni, comise în anii 2022, 2023 şi 2024, în timpul unor stagii de practică în judeţele Suceava şi Alba. Conform anchetatorilor, este vorba despre o singură victimă, pe care Bulai a umilit-o şi constrâns-o moral să suporte acte de natură sexuală, în timp ce se aflau în camera lui unde o chemase pe studentă pentru a-i oferi aşa-numitul „feedback” în urma sesiunii de practică.

Mai multe articole despre:
alfred bulai arest preventiv agresiune sociala