MENIU

Alexandru Muraru (PNL): Cazul „Mită în portbagaj” e un simbol al corupției sistematice din PSD

Cazul „Mită în portbagaj” e un simbol al corupției sistematice din PSD, este de părere Alexandru Muraru, deputat si președinte PNL Iași. Acesta consideră că  recenta hotărâre a Curții de Apel Iași de a elimina probe esențiale într-un dosar de corupție grav este de neînțeles și dă un mesaj de neîncredere opiniei publice.

"Marcel Ciolacu, liderul PSD, evită orice referire la anticorupție în discursurile sale și în programul său prezidențial, lucru care îi face pe baronii pesediști să spere că o victorie a Binomlui PSD-AUR le dă liber la furat.
 
Dacă Binomul PSD-AUR va lua puterea, vom asista la scenariu de tip „stat captiv”, unde justiția nu mai este independentă, ci subordonată unor interese de partid.
Decizie BOMBĂ în dosarul lui Dumitru Buzatu. Magistrații au dispus îndepărtarea înregistrărilor, iar JUDECAREA s-a amânat
Consiliul Superior al Magistraturii ar trebui să investigheze această situație și să ia măsuri drastice pentru a proteja statul de drept și a păstra integritatea justiției", a scris Muraru pe rețelele de socializare.
 
CMF 31240003
 
Mai multe articole despre:
pnl coruptie psd buzatu dosar