MENIU

Alexandru Kocsis-Cristea: Sunt revoltat că PNL nu a fost în stare să găsească o propunere pentru premier - Mesaj pentru Cîțu

Alexandru Kocsis-Cristea, deputat PNL

Deputatul liberal Alexandru Kocsis-Cristea îl critică pe Florin Cîțu și echipa sa că nu au venit cu un nume pentru viitorul premier, PNL fiind cel mai mare partid din coaliție. 

Despre Dacian Cioloș, premierul desemnat de președinte, deputatul PNL Alexandru Kocsis-Cristea a afirmat că „omul și-a asumat o nominalizare, a fost desemnat pentru că, din cinci partide, doar USR a venit cu o propunere”.

„De ce PNL, din toata conducerea, din Biroul Executiv, cei 50 nu au fost în stare să nu găsească o propunere?”, a declarat deputatul PNL, miercuri seară, în emisiunea „100%”, la Realitatea PLUS.

„Sunt de-a dreptul revoltat că din cel mai mare partid din coaliție nu a fost în stare cineva să facă o singură propunere! De Ilie Bolojan a auzit cineva din țara asta? De Siegfried Mureșan? De Violeta Alexandru: Numai Florin Cîțu nu a auzit”, a mai spus Alexandru Kocsis-Cristea.

Deputatul PNL a criticat în continuare și poziția adoptată de PNL și de actualul președinte Florin Cîțu la actualele discuții pentru refacerea coaliției.

Alexandru Kocsis-Cristea a amintit și de mutarea fostului președinte al partidului la negocierile de anul trecut, din decembrie 2020, pentru formarea coaliției de dreapta PNL-USR-UDMR, cu Florin Cîțu premier: „Ludovic Orban a fost destul de înțelept să facă un pas în spate să dea o șansă formării acestei coaliții”.