MENIU

Culisele Statului Paralel | Alexandru Kocsis Cristea, PNL: „Este neclar actul prin care parlamentarilor PNL li se interzice participarea în plenul Parlamentului”

Alexandru Kocsis Cristea

Deputatul liberal Alexandru Kocsis Cristea a declarat, în emisiunea „Culisele Statului Paralel”, că este neclar acel act, atribuit pe nedrept lui Ludovic Orban, prin  care parlamentarilor liberali li se interzice participarea la ședința de plen de mâine a Parlamentului.

Într-o intervenție la Realitatea PLUS, Alexandru Kocsis Cristea a tras un puternic semnal de alarmă asupra documentului atribuit pe nedrept președintelui PNL, Ludovic Orban, în condițiile în care liderul liberalilor nici măcar nu participase la ședința BPN.

„Nu există nicio pârghie să fie dat afară președintele PNL. Este neclară în ce bază a fost dată acea decizie de interizcere a parlamentarilor de a participa la ședința de plen de mâine. Decizia respectivă nu are nicio valoare, am cerut lista cu participanți, ei au spus că au fost 51 de oameni, însă eu am vorbit cu mulți  colegi și mi-au spus că nu au participat. Nu există o ordine de zi, chiar dacă se va citi mâine moțiunea, deci, prezența noastră nu influiențează moțiunea”, a spus parlamentarul liberal.