MENIU

Alexandra, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel din București, condusă pe ultimul drum. Noi detalii șocante: ce a pățit fata cu 2 zile înainte de a fi ucisă

Alexandra, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel din București, condusă pe ultimul drum/ Captură video

Alexandra, tânăra de 17 ani ucisă într-o cameră de hotel din Capitală, de iubitul său, a fost condusă, astăzi, pe ultimul drum. Familia, prietenii, dar și vecinii sunt încă în stare de șoc și nu le vină să creadă ce s-a întâmplat. Părinții fetei fac acuzații grave și spun că bărbatul de 24 de ani ar fi bătut-o pe adolescentă cu două zile înainte de dubla tragedie, atunci când i-a spart și telefonul fetei. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Tânăra măcelărită în camera de hotel a fost condusă pe ultimul drum, în satul Stănești din județul Dâmbovița. Familia, apropiații și prietenii s-au adunat să o vadă pentru ultima dată. Alexandra a fost înmormântată în rochie de mireasă, conform tradiției din zonă.

O nouă ipoteză în cazul tragediei din camera de hotel. Ce susțin rudele băiatului

Adolescenta nu împlinise nici 18 ani, iar în urmă cu două săptămâni absolvise clasa a 12 a. Cei care au cunoscut-o nu își revin din șoc de când au aflat că fata a sfârșit tragic, ucisă de iubit.

Filmul crimei de la hotelul din București: cum a premeditat tânărul de 24 de ani omorul. Mama victimei rupe tăcerea: ce a făcut adolescenta în ziua tragediei

"Am cunoscut-o pe Alexandra. Era foarte cumsecade, dadea <<Buna ziua>>. Iti vine sa plangi acum de necaz", spune o vecina a familiei fetei.

Părinții ei nu l-ar fi cunoscut pe tânăr, dar știau de relația lor. Nu ar fi fost de acord ca fata lor să fie împreună cu el, dar chiar și așa, Alexandra s-ar fi încăpățânat și ar fi continuat să se vadă cu iubitul ei. Ba chiar adolescenta ar fi fost bătută de Marinel cu două zile înainte de dubla tragedie, atunci când i-a spart telefonul fetei. 

Filmul crimei de la hotelul din București: cum a premeditat tânărul de 24 de ani omorul. Mama victimei rupe tăcerea: ce a făcut adolescenta în ziua tragediei