MENIU

Alexandra și Alin au murit la două luni de la nuntă. Depășirea care i-a costat viața - VIDEO

Doi soți proaspăt căsătoriți au murit într-un cumplit accident, pe o șosea din Buzău, după ce mașina lor s-a izbit violent de o camionetă pe contrasens. Tragedia a fost surprinsă de o cameră de bord a unui alt autovehicul. 

Doi tineri soți au murit spulberați pe șosea

Alin avea 27 de ani și conducea pe DN2 în momentul tragediei. În dreapta era soția lui, Alexandra, în vârstă de 24 de ani. La ieșirea din municipiul Buzău spre Ploiești, cei doi au fost surprinși de o cameră de bord în timp ce mergeau cu viteză spre oraș. Câțiva zeci de metri mai târziu, Alin a vrut să depășească prin dreapta o altă mașină, a intrat pe acostament, unde a derapat, a tras stânga de volan și a ajuns pe contrasens, unde a lovit în plin o camionetă care venea din sens opus.

Alin a murit pe loc, iar Alexandra a decedat la câteva ore după ce a ajuns la spital. Cei doi se căsătoriseră civil în iunie și în toamnă aveau programată nunta, după o relație de mai mulți ani. Alin era inspector la Casa de Pensii, iar Alexandra era învățătoare. Apropiații spun însă că dacă în zonă ar fi existat separatoare de sens, cei doi tineri ar fi avut o șansă la viață.

Autoritățile au deschis un dosar penal și urmează să stabilească modul producerii tragediei. Între timp familia celor doi tineri se pregătește de înmormântare.