MENIU

Alertă maximă în Georgia! O persoană a fost ucisă de un tigru alb, scăpat de la Zoo

Animalele scăpate din grădina zoologică de la Tbilisi, în urma inundațiilor catastrofale din weekend-ul trecut, au început să ucidă oameni în plină stradă. Miercuri, a venit rândul unui tigru alb, care a reușit să ucidă un om și să rănească un altul înainte de a fi împușcat mortal.

Informaţia a fost confirmată de către oficialii georgieni şi vine la o zi după ce tot ei anunţau că toate animalele au fost ucise sau capturate. Mai mult, în relatările anterioare se spunea că omul ar fi fost atacat de un leu, anunță jurnalul.ro. Poliţia a trimis mai multe echipaje ca să găsească animalul, care se ascunsese într-un depozit, înaintea atacului.

Sute de animale s-au înecat în timpul celor mai severe inundaţii din ultimii ani din Tbilisi, iar multe altele au reuşit să scape iar acum se plimbă libere pe străzile capitalei Georgiei. Lei, hipopotami şi urşi au fost văzuţi umblând pe străzi în timp ce locuitorii oraşului au fost sfătuiţi să stea în case.

Un purtător de cuvânt al ministerului georgian de Interne a declarat pentru AFP că nefericitul incident a avut loc în centrul oraşului. Marţi, se raportase că toate felinele mari au fost găsite moarte, mai puţin un jaguar care nu a putut fi găsit nicăieri.

Cel puţin 18 persoane au murit în inundaţiile devastatoare care au afectat capitala georgiană duminica trecută. Cinci sunt încă date dispărute, potrivit unui nou bilanţ anunţat marţi de autorităţile locale, transmite Interfax, citat de Jurnalul. Potrivit secretarului Comisiei guvernamentale pentru gestionarea crizelor, Mindia Janelidze, până în prezent au identificate 15 victime. 

Luni a fost zi de doliu naţional în Georgia pentru victimele inundaţiilor. Apele revărsate au distrus drumuri, case, maşini. Tone de noroi au inundat străzile oraşului. Grădina zoologică din oraş au fost aproape distrusă iar multe animale sălbatice au scăpat pe străzile capitalei Tbilisi. 

 

Mai multe articole despre:
inundaţii Georgia Tbilisi tigru alb om ucis