MENIU

Alertă la spitalul Județean Pitești. 3 bolnavi mutați, după un scurtcircuit la aerul condiţionat din camera de resuscitare

UPU Spitalul Județean Pitești

Alertă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Piteşti, după ce un scurtcircuit s-a produs, marţi, la aparatul de aer condiţionat din camera de resuscitare. 3 pacienți au fost mutați imediat și nu a fost necesară intervenţia pompierilor.

”În această după-amiaza, în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a SJU Piteşti a avut loc un incident, care, datorită personalului medical, nu s-a soldat cu victime. În jurul orei 15: 00, în camera de resuscitare a fost semnalat un scurtcircuit la aparatul de aer condiţionat. Cadrele medicale au acţionat imediat. Cablul de alimentare al aparatului a fost scos din priză şi, astfel, evitată producerea unui incendiu”, au transmis, marţi, reprezentanţii Spitalului Judeţean Piteşti, potrivit Realitatea de Pitești.

Potrivit sursei ciudate, nu a fost nevoie de intervenţia reprezentanţilor ISU Argeş, prin echipa care asigură mentenanţă nonstop la UPU.

”Menţionăm că cei 3 pacienţi aflaţi în respectiva încăpere au fost mutaţi imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată”, a mai transmis unitatea medical.