MENIU

ALERTĂ la Spitalul de Copii din Timișoara! O întreagă secție, zguduită de o bubuitură puternică: ce s-a întâmplat, de fapt

ALERTĂ la Spitalul de Copii din Timișoara! O întreagă secție, zguduită de o bubuitură puternică: ce s-a întâmplat, de fapt/ Arhivă foto

A fost alertă la Spitalul de Copii din Timișoara după ce o bubuitură puternică a zguduit una dintre clădiri. Incidentul a avut loc în laboratorul de imagistică, acolo unde ar fi fost înregistrate scăpări de heliu în zona aparatului RMN. Pompierii au fost chemați de urgență. 

Alarmă, joi dimineața, la Spitalul de Copii "Louis Turcanu" din Timișoara, după ce o bubuitură puternică a zguduit una dintre clădiri, care adapostește laboratorul de imagistică.

De îndată au fost chemati pompierii. Din primele date, ar fi fost înregistrate scăpari de heliu în zona aparatului RMN, aflat la parterul clădirii. 

Incendiu la Spitalul din Mizil! O doză electrică din incinta unității medicale a luat foc: 11 persoane s-au autoevacuat

Nu au fost evacuați pacienți sau personal medical.

"Cercetările pompierilor au arătat că nu a fost niciun pericol la Spitalul "Louis Țurcanu". De vină a fost evacuarea de gaz de răcire care a produs un zgomot puternic, și au fost înregistrate doar degajari de heliu.

Incendiu la Spitalul Județean Timișoara: intervenție în forță a pompierilor - VIDEO

Conform procedurii, pentru a se asigura că nu s-a produs vreun incendiu, cadrele medicale au alertat pompierii. Activitatea în Spitalul de Copii din Timișoara se desfășoară normal și în siguranță", transmit medicii, potrivit pentru opiniatimisoarei.ro.