MENIU

ALERTĂ în toată țara! Deținutul evadat de la Penitenciarul din Găești, de NEGĂSIT

Închisoare

Deţinutul evadat din penitenciarul Găești, din Dâmboviţa, este de negăsit. Au trecut 8 zile de când bărbatul a fugit, iar oamenii legii au împânzit tot judeţul şi au organizat filtre la toate intrările şi ieşirile din localităţi. 

Polițiștii au vorbit cu rudele bărbatului. Mama acestui a spus că bărbatul nu a venit acasă de când a evdat. Prin urmare, cercetările au fost extinse.

În prezent, deținutul de 43 de ani se află pe lista celor mai căutată persoane din țară.

Din cei 43 de ani, 15 i-a petrecut în închisoare. Acesta era condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.  Acesta era clasificat în regim deschis şi desfăşura activităţi lucrative la un punct de lucru în exterior, aflat pe raza localităţii Găeşti, judeţul Dâmboviţa.

Polițiștii atrag atenția asupra faptului că bărbatul poate supraviețui în condiții extreme deoarece în ultimii ani a fost ciobani și cunoștea foarte bine zona.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu hanorac de culoare gri-închis, pantaloni închişi la culoare şi purta adidaşi de culoare albastră cu trei dungi albe. Semnalmentele deţinutului: înălţimea (cm): 168, ochi căprui, păr negru, sprâncene stufoase, semne particulare: tatuaj umăr drept şi spate.

"Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză se poate apela numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Găeşti: 0245/710254, 0744656139", informează Penitenciarul Găeşti, într-un comunicat.

Mai multe articole despre:
detinut detinut evadat penitenciar gaesti dambovita