MENIU

Alertă în Iași: Bărbat dispărut, familia și poliția cer ajutorul publicului

În județul Iași a fost declanșată o alertă după dispariția lui Florin Haldan, un bărbat de 56 de ani care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Oamenii legii și familia acestuia fac apel la cetățeni pentru ajutor în găsirea sa.

Florin Haldan este de negăsit

Florin Haldan, din comuna Prisăcani, a fost raportat dispărut pe 18 august 2024, după ce a plecat de la domiciliul său pe 16 august și nu a revenit. Familia și autoritățile sunt îngrijorate și solicită ajutorul celor care ar putea avea informații despre locul în care se află.

În momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni trei sferturi negri și purta șlapi. Oricine l-a văzut sau poate oferi detalii despre locul în care se află este rugat să contacteze imediat numărul de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție.

Poliția Județeană Iași a transmis următorul mesaj: „Persoanele care dețin informații relevante despre Florin Haldan sunt rugate să apeleze 112 sau să se adreseze unității de poliție locală. Orice detaliu poate fi de mare ajutor în localizarea sa.”

Familia și autoritățile își pun toate speranțele în ajutorul comunității pentru a-l găsi pe Florin Haldan și a-l aduce înapoi acasă.