MENIU

Alertă în București. O grenadă, descoperită lângă vila unei vedete din showbiz. Poliția a CONFIRMAT situația, geniștii au ridicat dispozitivul

Alertă maximă în București, după ce un obiect ce seamănă cu o grenadă a fost găsit la poarta vilei unde locuiește mama Andreei Tonciu, a anunțat Realitatea Plus. Circulația pe strada pe care se află imobilul a fost restricționată inclusiv pentru circulația rutieră. Poliția a confirmat, oficial, faptul că a ridicat dispozitiv, iar potrivit surselor, ar fi vorba despre o grenadă fără încărcătură explozivă.

Mama Andreei Tonciu este cea care a anunțat, la numărul de urgență 112, că în curte casei sale s-ar afla un obiect care seamănă cu o grenadă. În scurt timp, s-au mobilizat forțe importante, inclusiv geniști.

În paralel se face o anchetă pentru a stabili cine ar fi pus un astfel de obiect, iar strada pe care se afla locuința mamei Andreei Tonciu a fost blocată circulației pietonale și auto.

Dispozitivul ar fi fost agățat de poarta curții, au mai indicat sursele citate de Realitatea Plus.

 

COMUNICATUL OFICIAL AL POLIȚIEI

În dimineață zilei de 29 mai, în jurul orei 08.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind luată măsura restricționării traficului pe toată strada.

Totodată, s-a procedat la evacuarea elevilor și a personalului didactic, aflați în școala din proximitate.

De asemenea, lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale si ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sosiți la adresă, au ridicat dispozitivul, comunicând faptul că acesta nu prezintă niciun pericol.

La acest moment, activitățile sunt în dinamică, fiind efectuată cercetarea la fața locului.

Verificările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii situației de fapt.

 

Mai multe articole despre:
grenada andreea tonciu alerta politia