MENIU

ALERTĂ după ce o fată de 14 ani a anunțat că a fost răpită! Incredibil ce au descoperit polițiștii

ALERTĂ după ce o fată de 14 ani a anunțat că a fost răpită! Incredibil ce au descoperit polițiștii

O tânără a pus pe jar polițiștii după ce a anunțat că a fost răpită de iubitul său și ținută cu forța. Forțele de ordine au dat mai multe amenzi după ce au descoperit adevărul despre „sechestrarea” acesteia.

„În ziua de 4 septembrie, am fost sezizați prin apel S.N.U.A.U., de o femeie, din municipiul Arad, despre faptul că ar fi fost apelată, cu număr privat, pe telefonul său mobil, de o persoană de sex feminin, care i-ar fi relatat faptul că ar fi sechestrată, legată la ochi și ar fi fost transportată de către iubitul său într-o locație necunoscută, precizând faptul că ar avea 19 ani, fără a mai putea da alte detalii cu privire la identitatea sau a iubitului său ori la împrejurările în care ar fi fost lipsită de libertate”, potrivit IPJ Arad, scrie realitateadearad.net.

Este vorba despre o fată de 14 ani, din satul Rojiște, județul Dolj.

De fapt, fata nu fusese răpită și a pus la cale „o glumă” împreună cu o prietenă, în vârstă de 13 ani, au hotărât să facă o glumă unei persoane.

Nu a rămas însă fără urmări. Părinții celor două fete au fost amendați cu câte 500 de lei.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Arad constituindu-se de urgență o echipă operativă de investigare, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Analiză a Informațiilor Arad și Serviciului Operațiuni Speciale Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a mai transmis IPJ Arad.