MENIU

Alertă dispariție minoră! Sara a fost răpită de un tânăr de 19 ani și nimeni nu știe nimic de ea

O tânără, de 16 ani, a fost răpită din centrul localității în care locuia de un individ de 19 ani. Mama minorei a sunat la 112 și a alertat dispariția, iar oamenii legii au pornit căutările.

UPDATE- Un tânăr de 16 ani a fost dus la audieri

În cursul zilei de 13 iulie a.c., polițiștii au identificat și au adus la audieri un tânăr de 16 ani, din aceeași localitate, despre care există bănuiala rezonabilă că s-ar fi aflat în autoturismul implicat în răpirea fetei. Acesta a fost condus la sediul unității de poliție pentru audieri și pentru a se dispune măsurile legale care se impun.

Cine a văzut-o pe Sara este rugat să sune la 112

Pe 12 iulie, la ora 19:08, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Hida - IPJ Sălaj au fost alertați printr-un apel la 112 de către o femeie de 52 de ani din localitatea Dragu. Aceasta a raportat că, în aceeași zi, fiica sa, DOBOȘ SARA, în vârstă de 16 ani, a fost răpită din centrul localității Dragu de către un tânăr de 19 ani și dusă într-un loc necunoscut.

Investigațiile au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sălaj, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou. Cazul este investigat sub suspiciunea comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, cu scopul de a identifica minora și pe presupusul autor al faptei.

Oricine deține informații relevante despre minora dispărută este rugat să contacteze de urgență numărul 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.