MENIU

Alertă dispariție minoră! Iasmina are 13 ani și este de negăsit

Autoritățile din Suceava sunt în alertă după dispariția unei fete de 13 ani, Zoița Iasmina, care a plecat de acasă în miezul nopții și nu s-a mai întors. Poliția a demarat o acțiune de căutare și face apel la cetățeni pentru a ajuta la găsirea tinerei.

Ce au transmis oamenii legii

Conform informațiilor furnizate de polițiști, Zoița Iasmina a plecat de la domiciliu în noaptea de duminică spre luni, iar până în prezent nu s-a întors acasă. „Poliția desfășoară activități de căutare și identificare a minorei Zoița Iasmina, în vârstă de 13 ani și 8 luni, din satul Herla, comuna Slatina, județul Suceava. Aceasta a plecat în noaptea de 06/07.10.2024 și nu a mai revenit”, au declarat reprezentanții ANITP Suceava.

Fata este descrisă ca având o constituție atletică, înălțime de aproximativ 1,65 m și o greutate de aproximativ 50 kg. Zoița are părul lung, șaten, fața ovală și ochi căprui. La momentul plecării, nu se cunosc detalii despre articolele de îmbrăcăminte pe care le purta.

Autoritățile cer ajutorul comunității și îndeamnă pe cei care au informații sau care pot oferi detalii despre Zoița să contacteze imediat poliția, apelând numărul unic de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție.