MENIU

Alertă dispariție copil! Mădălin are 10 ani și a dispărut din parc

Moldovan Mădălin, un băiat de 10 ani din Vâlcea, a dispărut în cursul zilei de marți, 25 iunie, dintr-un parc din municipiul Mediaș. Mama sa l-a lăsat nesupravegheat într-un parc situat pe strada Milcov. Când s-a întors în zonă, băiatul nu mai era acolo.

Minorul nu a mai fost găsit în parc

Conform informațiilor oferite de mama copilului, aceasta a sesizat dispariția la ora 18:44 prin apel la 112. Incidentul a fost raportat Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu. Mama a relatat că și-a lăsat fiul nesupravegheat în jurul orei 15:00, iar la revenirea sa în zonă, nu l-a mai găsit.

Poliția a început imediat căutările, mobilizând efective mărite pentru a explora zona parcului și traseele posibile, dar până acum copilul nu a fost găsit.

„La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 18,44, prin apel 112, o femeie din localitatea Târnava, jud. Sibiu, a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 15,00, l-a lăsat nesupravegheat pe fiul său, Moldovan Mădălin, în vârstă de 10 ani, într-un parc din municipiul Mediaş, pe strada Milcov, iar la revenirea ei în zonă, la o oră neprecizată, nu l-a mai găsit pe copil în locul stabilit pentru întâlnire", informează IPJ Sibiu.

Descrierea băiatului

Nume: Moldovan Mădălin
Vârstă: 10 ani
Înălțime: 160 cm
Păr: Brunet, tuns scurt
Constituție: Corpolentă
Îmbrăcăminte: Tricou de culoare albastru deschis cu guler de culoare închisă, pantaloni sport negri și încălțăminte albă
Mădălin a fost văzut ultima dată pe strada Milcov, în jurul orei 14:58.

Apel la public

Poliția și familia fac apel la public pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea băiatului. Dacă l-ați văzut pe băiatul din imagine sau aveți informații relevante, sunteți rugat să apelați numărul unic de urgență 112 sau să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție.

„Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, au mai transmis polițiștii.

Orice detaliu poate fi crucial pentru a-l aduce pe Mădălin în siguranță acasă.