MENIU

Alertă cu BOMBĂ la Palatul Justiției din Ploiești! Conversația de la care s-ar fi dat alarma, purtată în limba rusă - SURSE

Alertă cu BOMBĂ la Palatul Justiției din Ploiești. Zona a fost securizată / Foto: INQUAM/George Călin

Este alertă cu bombă la Palatul Justiției din Ploiești! La fața locului s-au deplasat forțe de ordine, inclusiv din rândul SRI. Zona a fost evacuată și securizată, iar în prezent se fac verificări, totul după ce o persoană a anunţat la 112 că a auzit o conversaţie în limba rusă privind amplasarea unui dispozitiv exploziv în clădire, susțin surse juridice.

La fata locului au fost mobilizate foarte multe forte de ordine, inclusiv de la SRI. Din informatiile obtinute de Realitatea PLUS, un individ a sunat si a anunta ca o bomba a fost plasata in incinta caldirii. 

Locul a fost imediat impanzit de fortele speciale, zona fiind securizata si verificata. Pentru moment nu se cunosc informatii legate de identitatea persoanei care a dat alerta.

”La data de 27 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la o instituţie publică, urmează să fie amplasată o bombă. La faţa locului, s-au deplasat pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova”, transmite Poliţia judeţeană Prahova.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că a auzit, într-o staţie de autobuz, o conversaţie în limba rusă, în care o persoană vorbea cu o alta despre amplasarea unui dispozitiv exploziv la Palatul de Justiţie din Ploieşti, unde funcţionează Tribunalul Prahova şi Curtea de Apel Ploieşti. Ulterior, numărul de telefon de pe care a fost făcut apelul nu a mai putut fi contactat.

La ora transmiterii acestei ştiri, se fac verificări la sediul celor două instanţe.