MENIU

Alertă COVID la un mare spital de urgență. Au fost impuse restricții severe VIDEO

Foto arhivă Profimedia

Unul dintre marile spitale județene din apropierea Bucureștiului a impus restricții severe din cauza exploziei unui focar de infecții Covid. 

Este alertă maximă la Spitalul Județean de Urgență Buzău, unde se prelungesc restricțiile din cauza coronavirusului. Conducerea unității medicale a decis ca accesul vizitatorilor să fie limitat pentru încă o săptămână, după creșterea alarmantă a numărului de infectări cu Sars Cov 2. 

În Spitalul Județean de Urgență Buzău sunt internate 23 de persoane infectate. De aceea, pe tot parcursul perioadei în care se află în unitatea medicală, vizitatorii sunt obligați să poarte mască și halat.

Mai mult, în saloane au voie să intre în același timp maximum 2 persoane străine. În perioada în care sunt în vigoare restricțiile, vizitele aparținătorilor pot avea loc doar între 10 și 12 dimineața.

Fiecare dintre vizite este limitată la cel mult 15 minute. În ultima săptămână au fost raportate 3446 de cazuri noi de Covid 19 la nivel național, cu 71% în plus față de săptămâna anterioară. 

Mai multe articole despre:
covid buzau spital buzau restrictii covid