MENIU

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 REZULTATE DIASPORA. Cum se VOTEAZĂ în Republica Moldova-VIDEO

<a href="http://www.realitatea.net/alegeriprezidentiale2014.html" target="_blank">ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 REZULTATE DIASPORA</a>. Cum se votează &icirc;n Republica Moldova

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 REZULTATE DIASPORA. Aglomeraţie mare la cele 21 de secţii de vot, deschise anul acesta în Republica Moldova, mult mai multe decât la alegerile precedente. Cele mai mari cozi s-au format încă de dimineaţă la cele patru secţii din Chişinău.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 REZULTATE DIASPORA. Cel mai mare flux de alegatori este asteptat pana la orele amiezii, ca de obicei, cei mai multi votanti au venit de dimineata. De exemplu, in sectia deschisa in incinta Ambasadei Romaniei din Chisinau, s-au creat cozi de peste 50 de metri, iar cateva sute de alegatori sunt in asteptare sa voteze. oamenilor li se permite sa intre pe rand, cate 10, pentru a evita aglomeratia din sectia de votare. In total, in Republica Moldova vor fi deschise astazi 21 de sectii de votare, 4 la Chisinau si cate una din alte centre raionale din tara.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 REZULTATE DIASPORA. Cetatenii romani cu domiciliul in Republica Moldova pot vota in baza pasaportului simplu, cel temporar sau in baza titlului de calatorie. Alegatorii pot vota doar dupa ce declara in scris, pe propria raspundere, ca nu au mai votat in alta parte.