MENIU

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. IMPRESIONANT! Un buzoian FĂRĂ MÂINI A VOTAT fără însoţitor

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. IMPRESIONANT! Un buzoian FĂRĂ MÂINI a ţinut SĂ VOTEZE fără însoţitor
<p>ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014</p>

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Mobilizarea la urne din ţară şi diaspora nu l-a lăsat indiferent pe un tânăr fără braţe din judeţul Buzău. Acesta a ţinut să voteze singur, chiar dacă avea dreptul la un însoţitor. El speră că va avea parte de un viitor mai bun. Pentru el, binele înseamnă însă şanse mai mari de a primi protezele care ar putea să-i facă viaţa aproape normală.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Pentru Paul Danciu exercitarea dreptului la vot a fost un întreg şir de provocări. El şi-a dorit să voteze, aşa cum o fac ceilalţi români, aşa că nu a acceptat niciun fel de ajutor. Cu cartea de identitate în gură, Paul a mers la secţia din Mărăcineni şi a solicitat să-şi exprime votul singur, fără însoţitor.

Paul Danciu are 31 de ani, iar viaţa i-a fost un lung şir de drame. A rămas fără ambele mâini după un accident petrecut când avea doar 12 ani. El nu se poate bucura nici de sprijinul părinţilor, pentru că amândoi au murit într-un accident de tren.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. În timp, Paul a învăţat să utilizeze telefonul şi calculatorul folosindu-şi doar gura şi picioarele. Tânărul spune că viaţa sa amară ar putea fi îndulcită de nişte proteze speciale care i-ar asigura independenţa totală.

Mai multe articole despre:
alegeri vot rezultate alegeri prezidenţiale 2014