MENIU

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Galați: Cuplu de miri, printre primii care au votat în județ

Un cuplu de miri din municipiul Galați a ajuns la vot, la primele ore ale scrutinului, chiar de pe ringul de dans, potrivit AGERPRES.

Ionel și Paula Munteanu au votat pentru prima dată în calitate de soț și soție, la Secția 24 din incinta Colegiului 'Al.I.Cuza'. Cei doi au spus, la ieșirea de urne, că sunt optimiști și că au votat cu speranța că vor duce o viață mai bună.

'Ne așteaptă o zi lungă și sperăm ca prezența celor doi miri să ne poarte noroc astăzi', a declarat Ovidiu Tercu, membru al secției de votare.

La secția de vot de la Școala 26, un alt tânăr proaspăt căsătorit a venit să voteze la primele ore ale zile. Chiar dacă aseară, la căsătoria religioasă, cei doi soți și-au promis că vor fi împreună peste tot în viață, dimineață, la votare, mirele a fost însoțit doar de prietenul cel mai bun. 'Mireasa doarme, e și însărcinată și este obosită, dar eu am venit să-mi exercit dreptul constituțional. Nu știu ce va fi după aceste alegeri, dar sper să fie mai bine pentru copilul pe care eu și soția mea îl așteptăm', a spus Mihai Ene.

Înainte de a ieși din încăpere, tânărul i-a îmbrățișat  pe toții membrii secției de votare.