MENIU

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Costoiu: Am votat pentru un om care va schimba fața României

Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Științifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a declarat duminică, la Târgu-Jiu, că a votat "pentru un tânăr politician, pentru un om care e capabil să unească România și care va schimba fața României", potrivit AGERPRES.

Acesta a precizat că a ales să voteze "acasă, la Târgu-Jiu", în colegiul în care a fost ales în funcția de senator.

"Am votat pentru un tânăr politician, pentru un om care e capabil să unească România și pe români, care s-a ținut de cuvânt și sunt convins că va schimba fața României. Astăzi, am votat pentru un om care a adus un gând bun pentru foarte mulți oameni, pentru un om care a reușit să arate că se poate, un om care ne-a redat mândria de a fi români. Și sunt convins că astăzi acest om va reuși să câștige", a afirmat Mihnea Costoiu.

El a votat cu pașaportul diplomatic pe lista suplimentară, menționând la ieșirea din secția de vot că nu i-a luat mult timp să completeze cererea aferentă. Totodată, el și-a exprimat convingerea că numărul românilor din străinătate care se vor prezenta la vot în turul al doilea va fi mai mare decât cel din 2 noiembrie.

"Nu mi-a luat foarte mult timp să completez cererea pentru lista suplimentară. Sunt convins că și în diasporă vor vota foarte mulți români, astăzi, mai mulți decât au votat pentru 2 noiembrie. Din nefericire, sunt foarte mulți cei din opoziție care nu au venit sau nu au anunțat că vor veni în secțiile de vot și orice om care lipsește înseamnă îngreunarea procesului de votare, dar sperăm că, până la deschiderea urnelor, vor fi la secțiile de vot astfel încât să poată vota cât mai mulți", a conchis Mihnea Costoiu.