MENIU

Alege o imagine! Ce intrare îţi inspiră teamă? Ce vei afla este uimitor

<p>Alege o imagine! Ce intrare &icirc;ţi inspiră teamă? Ce vei afla este uimitor</p>
<p>Alege o imagine! Ce intrare &icirc;ţi inspiră teamă? Ce vei afla este uimitor</p>

Atunci când ne confruntăm cu cele mai mari frici ale noastre, putem descoperi şi multe lucruri interesante despre noi înşine şi despre ceea ce ne rezervă viitorul. În mod obişnuit te-aş pune să alegi „peştera cea mai ispititoare”, dar de dată asta te invit să alegi peştera care te îngrozeşte cel mai tare.

Alege una dintre cele 8 fotografii de aici

Intrarea nr. 1

Dacă ai ales peştera de gheaţă ca fiind cea mai neprimitoare, acest lucru se datorează, cel mai probabil, faptului că eşti însetat de căldură emoţională. Deteşti singurătatea, şi numai ideea de izolare este de ajuns să îţi provoace nefericire şi frustrare.

A-ţi fi teamă de această peştera poate fi de fapt un lucru pozitiv. Înseamnă că viaţa te-a adus deja în locul pe ţi-l doreai, şi că te simţi împăcat cu mersul lucrurilor. Dacă eşti celibatar(a), poate că ar fi timpul să îndrăzneşti să intri totuşi în peştera. Curajul ţi-ar putea fi răsplătit, atât timp cât te înconjori de oamenii potriviţi. Ieşi mai des la o bere cu prietenii, şi nu-ţi fie teamă să cunoşti oameni noi.

Intrarea nr. 2

Dacă acest tunel sinistru ţi-a dat fiori, e semn că ar trebui să te îmbarci într-o călătorie a minţii, a spiritului şi a trupului. Apa tulbure este simbolul unei minţi înceţoşate, şovăielnice, în timp ce peştera întunecată reprezintă un viitor incert. Poate că a sosit timpul să ieşi din zona ta de confort şi să faci lucruri noi, cum ar fi să practici exerciţii de meditaţie.

Intrarea nr. 3

Dacă ţi-e teamă să intri în această clădire şubredă, e semn că te simţi puternic şi sigur pe tine. Chiar şi aşa, probabil că ai tendinţa de a supra-analiza lucrurile, aşa că ţi-ar prinde bine ceva mai multă spontaneitate. În plus, poate că e momentul să te rupi de o parte din poverile pe care le duci în spate de ani buni.

Intrarea nr. 4

Ţi s-a părut o imagine de coşmar? Dacă da, atunci înseamnă că ai multă iubire de împărtăşit. Iei toate deciziile cu inima. Te sperie ideea unor deziluzii pe plan sentimental şi a unui cămin destrămat. Dar ştii cum e, culegi ceea ce semeni: nu te teme să investeşti iubire şi vei avea parte de aceleaşi roade.

Intrarea nr. 5

Nu-i de mirare dacă imaginea asta te-a făcut să te înfiori. Cu siguranţă că ideea de necunoscut pe care ţi-o inspiră te-a zguduit cel mai tare. Şi, odată căzut(a) aici, nu prea are cine să te mai ajute. Alegerea ta e un semn că eşti deosebit de circumspect(a) şi de precaut(a). Ţi-e teamă să-ţi asumi riscuri de teamă că, dacă lucrurile iau o întorsătură rea, nu mai există cale de întoarcere. E timpul să îţi iei inima în dinţi şi să te avânţi mai încrezător/încrezătoare în direcţia visurilor tale.

Intrarea nr. 6

Fiind un explorator prin definiţie, vizuina iepurelui mi s-a părut mai degrabă incitantă decât înfricoşătoare. Dacă ţie, în schimb, ţi-a inspirat teamă, e semn că nu ştii ce vrei cu adevărat de la viaţă. Imaginea subterană sugerează faptul că ai multe laturi, gânduri şi idei pe care trebuie să le laşi să iasă la suprafaţă. Îngăduie-le să fie descoperite; încearcă să îţi pui ideile pe hârtie şi să trasezi mai clar ceea ce consideri că ar putea fi rolul şi menirea ta în viaţă.

Intrarea nr. 7

Dacă această intrare îţi evocă o scenă din The Walking Dead, atunci înseamnă că pui mare preţ pe viaţa ta şi vrei să o trăieşti din plin. Acest spaţiu simbolizează gândurile adânc îngropate în subconştient, precum amintirile reprimate. De asemenea, reprezintă teamă ta de a începe o nouă etapă a vieţii. Te-ai lovit de schimbări care te sperie?

Intrarea nr. 8

Ultima noastră peştera are toate motivele să te îngrozească. Intrarea către ea este de un albastru viu, care simbolizează cerul şi marea. Numai că odată intrat(a) în peştera, te cufunzi în întuneric. E greu să îţi menţii limpezimea într-un astfel de spaţiu. Poate că pui prea mult preţ pe stricteţe şi precizie. Eşti o persoană ambiţioasă şi foarte muncitoare, dar această latura te poate priva de multe experienţe de viaţă pozitive. Poate că e timpul să iei o pauză şi să pleci într-un scurt concediu. Fă tot ce-ţi stă în putere să alungi puţin rutină vieţii cotidiene.

Sursa: secretele.com

Mai multe articole despre:
imagine fotografie intrare