MENIU

ALDE București, „decapitată”. Andrei Gerea, criticul lui Tăriceanu, a fost înlăturat

Andrei Gerea a fost schimbat de la conducerea ALDE București la o săptămână de la atacul furibund la adresa șefului său de partid. Gerea a declarat în ultimele săptămâni că acțiunile lui Călin Popescu Tăriceanu duc ALDE la „disoluție” și i-a cerut public demisia de la conducerea partidului.. 

 

Înlăturarea lui Gerea vine la scurt timp după ce a cerut demisia lui Tăriceanu, pentru că, spunea acesta,  duce la „disoluția ALDE” prin acțiunile din ultimele luni. 

Motivul oficial  este că Gerea nu s-ar fi implicat destul în conducerea organizației de București a ALDE.

În locul lui Gerea vor fi copreședinți interimari ai ALDE București Varujan Vosganian și președintele TLDE Claudiu Daniel Catana. Decizia urmează să 

„Deputatul Varujan Vosganian și președintele TLDE Claudiu Daniel Catana, desemnați copreședinți interimari ALDE București. 

În cadrul ședinței Consiliului de Coordonare al filialei ALDE Bucureșți, întrunită marți seară, a fost propusă înlocuirea din funcția de președinte al filialei ALDE București a deputatului Andrei Gerea. Motivul care a stat la baza deciziei Consiliului de Coordonare al ALDE București a fost legat de lipsa de implicare a acestuia în coordonarea filialei București.

Consiliul de Coordonare al ALDE București a decis să îi desemneze în calitate de copreședinți interimari pe deputatul Varujan Vosganian și președintele organizației de tineret a ALDE Claudiu Daniel Catana. Decizia luată în ședința de marți va fi înaintată Biroului Politic Executiv al ALDE, cel care va aproba modificările stabilite în ședința filialei”, se scrie în mesajul postat de ALDE București pe pagina de Facebook.

Mai multe articole despre:
ALDE Tariceanu Gerea Vosganian ALDE Bucuresti