MENIU

Alcoolemie record de 4,19 la mie, în cazul unui șofer mureșean RECIDIVIST. Măsură DURĂ luată de oamenii legii

Poliție

Procurorii din Reghin au sechestrat maşina unui bărbat de 45 de ani, după ce acesta a fost surprins în trafic conducând sub influenţa alcoolului şi având permisul de conducere suspendat. Individul nu se afla la prima abatere. Din contră, bărbatul a mai fost condamnat de trei ori pentru infracţiuni similare.

"În cadrul acestui dosar penal s-a luat, de către procuror, măsura asiguratorie a sechestrului cu privire la autovehiculul folosit de inculpat la comiterea faptelor de care este acuzat, în scopul confiscării speciale acestui bun. Măsura asiguratorie s-a luat în considerarea faptului că inculpatul a mai fost condamnat de trei ori pentru comiterea de infracţiuni rutiere similare, alcoolemia avută de inculpat a fost foarte mare, 4,19 la mie la un interval de circa 40 de minute după ce a condus pe drumurile publice. Autovehiculul a mai fost folosit şi cu altă ocazie la comiterea aceluiaşi tip de infracţiuni (fapte pentru care inculpatul a mai fost condamnat definitiv în trecut)", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, citat de HotNews.
 
Procurorii au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul cu permisul suspendat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. În cazul ambelor infracțiuni s-a luat în calcul faptul că vorbim despre o recidivă.