MENIU

Alain Delon, pentru Paris Match: Mireille Darc a fost femeia vieţii mele. Fără ea, mă pot duce şi eu

Mireille Darc "a fost femeia vieţii mele" şi "fără ea, pot să mă duc şi eu", a declarat legendarul actor francez Alain Delon, într-un interviu pentru Paris Match, după moartea acestei actriţe emblematice pentru anii 1960-70, scrie AFP. 

Mireille Darc a murit în noaptea de duminică spre luni, la Paris, la 79 de ani.

"Nu aş mai avea mulţi ani de trăit fără ea, mulţi ani de suferit (...). Fără ea, pot pleca şi eu", a spus actorul, în vârstă de 81 de ani, în acest interviu care va fi publicat joi şi din care săptămânalul a publicat extrase.

"Am fost atât de fericiţi împreună (...). A fost jumătatea mea. Nu ne puneam întrebări, ne completăm. Îmi spun acum că nu mai suferă. Cei care suferă sunt cei care rămân. Asta îmi face atât de mult rău! Merita atât de mult să trăiască...", a adăugat Alain Delon.

Actriţa a format cu Alain Delon un cuplu foarte la modă timp de circa 15 ani, după ce s-au întâlnit la filmarea lui "Jeff" (1968). Ei s-au reîntâlnit pe platou în 2007 pentru a juca în "Sur la route de Madison" la teatrul Marigny.

A jucat, printre altele, în 1972, în comedia "Marele blond cu un pantof negru", cu Pierre Richard. Actriţa era comparată atunci cu Brigitte Bardot şi chiar cu Marilyn Monroe. A jucat cu Alain Delon în mai multe filme, printre care "Borsalino".

Actriţa va fi înmormântată vineri, scrie hotnews.ro.

Mai multe articole despre:
0 Alain Delon Paris Match mireille darc