MENIU

Ai mâinile și picioarele reci? Iată ce te ajută!

Persoane de toate vârstele suferă de circulație deficitară a sângelui, problemă care se manifestă în special la extremități. În cazul în care faci și tu parte din această categorie, iată ce remedii naturale te ajută!

În cele mai multe cazuri, circulația deficitară apare ca urmare a slăbirii vaselor de sânge. Asta nu înseamnă că ai probleme grave de sănătate, dar cu siguranță este un semn că trebuie să schimbi ceva în stilul tău de viață.

Usturoi

Se numără printre legumele cu o listă nesfârșită de beneficii pentru sănătate. Acesta îmbunătățește circulația sângelui, reduce tensiunea arterială și previne acumularea de trombocite din sânge. Un studiu publicat în „Jurnalul de Nutriție“ în 2006 arată că usturoiul este extrem de benefic pentru sănătatea cardiovasculară. Mai mult decât atât, usturoiul previne acumularea plăcii în artere reducând astfel riscul de ateroscleroză

Apă

Aportul adecvat de apă este esențial pentru ca organismul să funcționeze așa cum trebuie. Ea hidratează întregul organism, stimulează digestia și îmbunătățește aprovizionarea de susbtanțe nutritive la celule. Potrivit nutriționiștilor, un adult ar trebui să bea între 1,5 și 2 litri de apă pe zi.

Află cum să combați circulația deficitară a sângelui într-un mod natural AICI.

Mai multe articole despre:
apă picioare digestie usturoi mâni