MENIU

Ai folosit toaleta GREŞIT toată viaţa. Uite cum spun medicii că trebuie să stai pe WC!

Ştiai că o cauză mai puţin cunoscută a constipaţiei şi a afecţiunilor herniei, colonului, vezicii, prostatei şi altor boli pelviene este poziţia pe toaletă?

În urmă cu mulţi ani un doctor european, numit Simetra, specialist în geostatistica bolilor, numit de confraţii săi "omul de ştiinţă al rahatului" a fost uimit de ce turcii nu sufereau de boli ale prostatei, de hemoroizi, de cancer stomacal sau intestinal, fiind şi foarte puţini bolnavi de inimă sau atacuri cerebrale în Turcia.

Din punctul său de vedere toate se datorează WC-ului turcesc, mai bine zis poziţiei pe vine, poziţie normală pentru eliminarea excrementelor. A acuzat WC-ul englezesc (scaun) de nenorocirea Europei şi în general a lumii civilizate, aducând multe boli odată cu scaunul confortabil.

Tot doctorul Simetra a găsit soluţia ideală pentru eliminarea neajunsurilor WC-ului englezesc: se pune în faţă WC-ului englezesc un scăunel de 20-25-30cm înălţime, astfel încât genunchii să fie mai sus deât scaunul WC-ului, conform euro-medical.ro.