MENIU

Ai faţa cicatrizată din cauza acneei? Iată patru metode simple pentru regenerarea pielii

Când vine vorba de îngrijirea tenului, facem tot posibilul şi încercăm toate metodele pentru a avea pielea perfectă şi netedă. 

Cu toate acestea, procesul este unul dificil de cele mai multe mai, mai ales pentru persoanele cu tenul gras care au suferit de acnee, deoarece porii au rămas mari şi vizibili, lucru neatractiv de altfel.

Produsele de regenerare ale pielii sunt de cele mai multe ori costisitoare, dar specialiştii ne anunţă că există şi o serie de tratamente naturiste eficiente pentru reducerea porilor. Avem nevoie doar de câteva ingrediente pe care le ai deja în casă.

Apă şi bicarbonat de sodiu

Se amestecă bine două linguri de bicarbonat de sodiu cu apă şi se aplică pe faţă. Lasă-l să acţioneze timp de 15 minute, apoi clăteşte tenul cu apă rece din abundenţă.

Suc de roşii şi zeamă de lămâie

Amestecă două linguri de suc de roşii cu 2-4 picături de lămâie, apoi aplică conţinutul pe faţă cu un tampon din bumbac. Lasă-l să acţioneze timp de 15 minute şi clăteşte cu apă rece.

Lămâie şi suc de ananas

Se stoarce o jumătate de lămâie şi se amestecă cu o jumătate de cană de suc de ananas. Se amestecă până când textura devine omogenă, şi apoi se înmoaie un tammon de bumbac. Vă acoperiţi faţa cu acel tampon şi lăsaţi să acţioneze timp de 5 minute, apoi clătiţi cu apă rece.

Albuş de ou şi suc de lămâie

Este cea mai uşoară mască pe care o poţi face chiar la tine acasă. Ai nevoie doar de două albuşuri de ou şi câteva picături de suc de lămâie. Se amestecă ingredientele şi se aplică pe faţă. Se lasă să acţioneze câteva minute, apoi se clăteşte cu apă rece. Această mască este excelentă pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, degresează faţa şi strânge pielea.

Sursă: www.womansenergy.com

Mai multe articole despre:
ten acnee masca cicatrici mască pentru ten