MENIU

Ai coșuri sau puncte negre? Acest remediu natural te ajută să scapi de ele în 15 minute

Punctele negre, coșurile, petele de pe piele și bătăturile sunt probleme cu care toți ne confruntăm din când în când de-a lungul vieții.

De cele mai mutle ori, tratamentele împotriva acestora sunt scumpe și de durată. Poți, însă, să le vindeci cu ajutorul unor remedii naturale.

Bătăturile pot fi eliminate cu ajutorul sucului de usturoi aplicat de două ori pe zi. Un alt aliment eficient împotriva lor este mierea crudă.

Punctele negre dispar dacă aplici pe ele suc proaspăt de ceapă în fiecare zi. Lasă-l să acționeze timp de 15 minute, după care clătește bine fața.

De coșuri poți scăpa dacă faci o baie de aburi. Fierbe apă cu o linguriță sau un pliculeț de ceai de mușețel, după care ia vasul de pe foc și așază-ți capul deasupra lui, astfel încât aburii să îți ”inunde” fața, conform healthzlife.com. Acoperă-ți capul cu un prosop pentru ca pielea să ”absoarbă” cât mai mult abur. Stai așa timp de 10-15 minute. Porii se vor deschide și vei putea scoate ușor coșurile. Clătește-te bine și tamponează apoi tenul cu puțin oțet de mere.

Mai multe articole despre:
acnee coşuri puncte negre tratament acnee