MENIU

Aglomerație mare la taxe și impozite în Capitală

cozi la ghisee impozite

Cozi uriașe la Admistrațiile Financiare. Bucureștenii au așteptat ore în șir pentru a-și plăti taxele și impozitele sau pentru a depune Declarația Unică. Și asta pentru că a fost ultima zi în care au putut beneficia de o reducere de 10% pentru achitarea obligațiilor fiscale. Mulți s-au plâns însă că au fost ținuți afară în caniculă și că nu li s-a permis accesul la toaleta din interior. 

Cozile uriașe s-au format în fața Administrațiilor Financiare încă de la primele ore ale dimineții. Bucureștenii au vrut să prindă ultima zi în care puteau obține o reducere de 10% pentru depunerea Declarației Unice sau bonificația de 10% pentru plata taxelor și impozitelor locale. Asta deși, unii își putea rezolva problemele și online. După ore de așteptare în căldură, mulți și-au pierdut răbdarea.

Astfel de cozi în în fata direcțiilor de taxe și impozite locale sunt în fiecare an. Regulile impuse de epidemia de coronavirus au crescut însă timpii de așteptare. Unii au așteptat mai multe ore pentru a intra în sediul instituției. Oamenilor li s-a luat temperatura înainte de a intra în sediul Direcțiilor de Taxe și Impozite Locale, iar accesul în interior a fost limitat pentru a se evita aglomerația. 

Mai multe articole despre:
taxe locale Bucuresti