MENIU

Află dacă ai alimente expirate la rece: cât ai voie să ţii diverse produse la frigider şi congelator

<p>Cum păstrezi corect alimentele la congelator. Toată lumea face această mare greşeală</p>

Daca atunci cand punem la frigider ceva stim aproximativ cat ar putea sa tina, cei mai multi dintre noi au impresia ca la congelator produsele nu se mai strica si sunt tinute ca intr-o capsula a timpului.

Conceptia aceasta este complet falsa si probabil ca foarte multi oameni isi pun sanatatea in pericol atunci cand decongeleaza niste alimente care li se par bune, dar care, de fapt, si-au depasit demult termenul.

Ca sa nu risti absolut deloc sa mananci alimente expirate, iti spunem exact cat timp ai voie sa tii la rece produse pe care multi dintre noi le pastreaza atat la frigider, cat si la congelator!

Chiar daca pui alimente la congelator, acest lucru nu inseamna ca ele nu mai expira, ci doar ca termenul este prelungit. De exemplu, carnea nu ar trebui sa fie tinuta la congelator mai mult de 6 luni, altfel risti sa consumi un produs expirat, care sa iti provoace grave probleme de sanatate. Iata un tabel cu produsele cele mai des consumate in casele noastre si cat sunt acestea valabile la rece!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.