MENIU

Afirmațiile ce te vor ajuta în iulie 2024 în funcție de zodie

Afirmațiile ce te vor ajuta în iulie 2024 în funcție de zodie

Luna iulie e, în mare parte, puțin mai mohorâtă emoțional decât cele care au precedat-o. Avem o Lună Plină Albastră, care ne înclină spre nostalgie și care ne îmbibă de tristețe, în timp ce Soarele staționează în Rac, renumit pentru sensibilitatea sa. 

 Dacă reușim să dăm dovadă de compasiune și să nu scoatem „colții” la toți cei care ne supără, atunci perioada poate fi propice sufletului, marcând o binemeritată înclinație spre interiorizare.

Dar recăpătăm forță, strălucire și încredere în forțele proprii pe măsură ce Racul face schimb cu temerarul Leu.

O altă caracteristică a lunii iulie sunt și retrogradele. Saturn deja se află în această poziție pentru încă patru luni (exceptând iulie), dar îi va ține curând companie și Neptun, de pe data de 2, și vindecătorul universal Chiron, de pe 29.

Cum faci față acestor circumstanțe? Rostind următoarele mantre, în funcție de zodie!

Horoscop CHINEZESC săptămâna 1-7 iulie 2024. Patru zodii au noroc la bani, ajutate de energiile Dragonului de Lemn

Mantra lunii iulie 2024 în funcție de zodie

BERBEC

Prima parte a lunii este dedicată casei și căminului, o preocupare cumva neobișnuită pentru un Berbec tipic. Luna Nouă în Rac marchează acest sector, dar când Mercur și Venus intră în Leu o să visezi să te îndrăgostești (și să prezinți căminul tău perfect acelei persoane speciale). Ai mare grijă cu cheltuielile când Marte intră în coliziune cu Uranus, la jumătatea lunii, și bucură-te de climaxul în carieră dat de Luna Plină în această casă. O mică „magie”, ca să instaurezi sacralitatea acasă, presupune să iei o busolă (sau un telefon) și să descoperi cum se întind cele patru puncte cardinale în căminul tău. Află de unde răsare și unde apune soarele, apoi situează-te undeva la mijloc și rostește aceste cuvinte:

Mantra lunii iulie: Nicăieri nu e ca acasă, iar eu creez un spațiu sacru în care coexist în armonie cu tot ce mă înconjoară.

TAUR

Dacă acum un an cineva ți-ar fi spus cum va arăta viața ta acum, nu l-ai fi crezut, nu? Nu e de mirare, căci schimbarea a fost, spre bine sau spre rău, singura coordonată... neschimbată a vieții tale. De Luna Nouă în Rac, de pe 5, exprimă-ți un vis sau șoptește-i la ureche Universului dorința ta cea mea dragă. O să te asculte! Mai apoi povestește despre ea, căci planetele susțin comunicarea. Luna Plină de pe 21 e o oază a aventurii, în care să îți asculți inima. Fă o baie ritualică acum, umplând cada cu apă caldă, adăugând ulei esențial de lavandă și eucalipt și așezând la îndemână prosoape moi, pentru un vibe comfy. Aprinde o lumânare roz (sau de o altă culoare care simbolizează pentru tine speranța) și pune pe fundal sunete inspirate de natură. E timpul să îți scrii într-un jurnal dorința formulată de Luna Nouă și să meditezi șa cum s-a îndeplinit (sau nu).

Mantra lunii iulie: Cred cu adevărat că dorințele mi se vor împlini atât timp cât vin din inimă și cu binecuvântarea Universului.

GEMENI

Luna Nouă în Rac pune accent pe casa banilor și a posesiunilor, așa că să nu te mire dacă principalele obiective ale tale sunt financiare. Nu te mai ascunde de prosperitate și de abundență! Din păcate puțini înțelegem că banii sunt energie și că ne servesc în direcția în care îi îndreptăm. Nu te mulțumi cu mai puțin decât meriți, iar în preajma Lunii Pline fii gata să celebrezi această transformare, ieșirea din cochilie. Odată ce Soarele se mută în Leu, pe 22, sunt favorizate proiectele scrise. Ce spui dacă te-ai apuca, ca un mic ritual, să îți concepi autobiografia? Nu trebuie să o arăți nimănui!

Mantra lunii iulie: Sunt propriul meu proiect, unul în desfășurare, ce se desăvârșește zilnic. Accept și îmbrățișez abundența și continua evoluție.

Horoscopul săptămânii 1 - 7 iulie. Astrele ne dau o serie de teste. Zodiile care le vor trece vor fi răsplătite pe măsură

RAC

Ești o binecuvântare pentru lume și merită să te pui pe primul plan! Sărbătorește ceea ce ești, nu ceea ce ai putea fi sau ar trebui să fii, în timpul Lunii Noi în semnul tău. E timpul să manifești dorințe și să pui accent pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Lasă gura lumii, cum îți închipui că ar arăta fericirea? Pe data de 11, are loc o conexiune între Venus și Neptun, ce va infuza cu romantism și creativitate viața ta. Tot acum e ocazia perfectă să desfășori un mic ritual de curățare a aurei. Fă o baie, dar nu în cadă sau în piscină, ci în mare sau ocean, lăsând elementele naturale să îți purifice spiritul. Spune așa:

Mantra lunii iulie: Îmi las spiritul să vibreze de lumină binecuvântată, celebrându-mi sinele în perfecțiunea imperfecțiunii sale.

LEU

Dispoziția în prima parte a lunii e mai degrabă somnolentă, interiorizată, și e și normal, că doar te pregătești să sufli în lumânările cosmice. Luna Nouă în Rac e expresia perfectă a acestor înclinații, încurajându-te să meditezi la ce și-ar dori inima să primească. Pe măsură ce te apropii de sezonul tău energia crește, iar Luna Plină în Capricorn, de pe 21, e mană cerească pentru purificare și detașarea de un obicei negativ. Curăță spațiul interior și pe cel apropiat, al casei, arzând tămâie, rozmarin sau salvie, în vreme ce rostești o mantră binefăcătoare:

Mantra lunii iulie: Mă las condus/ă de Univers, eliberând spațiu fizic și mental pentru minunile ce au să vină.

FECIOARĂ

Se poate! Acestea sunt cuvintele cheie ale lunii iulie 2024! Dacă renunți la îndoiala de sine și începi să crezi, vei vedea că se vor întâmpla lucruri la care nici nu ai fi visat. Luna Nouă în Rac e ideală pentru a evolua pornind de la susținerea unui parteneriat, așa că dă câteva telefoane și pregătește-te să faci vâlvă! Când pe cer se ridică Luna Plină în Capricorn, carierea are de profitat, dar energia se diminuează pentru o lună de introspecție când Soarele intră în Leu, pregătindu-te pentru sezonul tău. De câte ori te simți depășit/ă de situație, pulverizează puțin dintr-un amestec de uleiuri esențiale de rozmarin, tămâie și lavandă, infuzate într-o tinctură de salvie, și încărcate energetic la lumina Lunii Pline.

Mantra lunii iulie: Se poate! Dacă cred în minuni, acestea se vor adeveri prin intervenția Universului, așa cum nu mi-aș fi putut închipui că e posibil.

Horoscopul dragostei, săptămâna 1 - 7 iulie. Zile pline de evenimente astrale. Patru zodii primesc un imbold pentru noi aventuri

BALANȚĂ

Ai de toate în această lună, căci planetele se tot plimbă dintr-o casă într-alta, ca să îți ofere experiențe diverse, ce te îmbogățesc din toate punctele de vedere. Luna Nouă accesează casa carierei, aducând ambiție și îndeplinirea unui vis străvechi. Accentul cade apoi pe casă și familie, intermediind o schimbare pe care voiai de mult să o faci. Dar simți magia în aer la finalul lunii iulie 2024, când poți dintr-odată să fii în mod miraculos conștientă de menirea ta în viață. O mică „practică magică” poate facilita întâlnirea cu intuiția. Dacă nu știi ce vrei, ai nevoie de o monedă de argint (sau orice altă piesă din acest metal), un cuarț, o piatră a lunii sau o perlă, ulei esențial de lemongrass și o lumânare albastră sau purpurie. Așază-te pe podea, presară uleiul pe deasupra lumânării și aprinde-o numai după ce ai plasat-o într-un vas neinflamabil. Luând într-o mână cuarțul și în acealaltă perla, așază piesa de argint la mijlocul distanței dintre tine și lumânare și spune această mantră:

Mantra lunii iulie: Sunt în controlul destinului meu. Știu că există o menire pentru mine și cer să întrezăresc un crâmpei din ea acum.

SCORPION

Luna iulie te invită să te autodepășești în orice fel îți e accesibil acum! Sezonul Racului pune în prim plan dorința de aventură, așa că, dacă ai o locație exotică pe listă (și carduri suficient de bine aprovizionate ca să poți pleca oriunde, oricând) e musai să zbori cât mai departe de casă, te sfatuiesc astrologii. Dacă nu, înscrie-te la un curs, învață o limbă străină (de preferință cea care se vorbește în țara pe care vrei să o vizitezi) sau bucură-te de o experiență inedită. Luna Nouă de pe 5 iulie dă putere manifestării dorinței de a călători, așa că recreează un panou cu imagini din locația/locațiile pe care vrei să le descoperi sau adună fotografii într-un colaj pe care să îl salvezi ca fundal de ecran. Iată mantra ta:

Mantra lunii iulie: Viața e o continuă descoperire, a mea și a minunilor ce mă înconjoară. Sunt suma experiențelor mele.

SĂGETĂTOR

De ce tot insiști să treci prin toate singur/ă? Nu aceasta e cheia, așa că permite-ți să fii vulnerabil/ă și cere ajutorul în preajma Lunii Noi în Rac: e unul dintre cele mai mari acte de curaj existențiale, să știi. În plus, îți va crește încrederea în tine când vei constata câtă lume îți sare în ajutor. De când Marte se mută în Gemeni, o să observi că ai mai multă abundență financiară, dar trebuie să crezi că meriți ca să ceri. Finalul lunii, respectiv sezonul Leului, te convinge să îți asumi un risc, să ieși din zona de confort, să faci ceva ce te sperie. Află despre ce e vorba lăsând inspirația să-ți vorbească în vreme ce eliberezi spațiu mental. Cum? Închizând pentru câteva zile conturile de social media și nemaifolosind telefonul decât pentru a prelua apeluri sau a scrie mesaje (cât mai puține).

Mantra lunii iulie: Sunt parte a unei comunități. Merit să primesc ajutorul celor din jurul meu, instituind astfel un cerc virtuos al generozității.

Ele sunt cele mai mincinoase zodii din întreg zodiacul. Cum să îți dai seama când încearcă să te manipuleze

CAPRICORN

Iulie promite să fie una dintre cele mai fecunde perioade ale anului pentru tine! Cu Luna Nouă în sectorul relațiilor, în sfârșit conștientizezi că meriți să fii iubit/ă pe de-a-ntregul, cu calități și defecte. Însă acum e indicat și să privești printr-un unghi al obiectivității relația pe care o ai cu tine și să te arăți mai bun/ă și mai generos/asă. Stelară e a doua Lună Plină în semnul tău, consecutivă, a anului, ce îți aduce energie și productivitate, dar și ocazia de a te elibera de ce nu te mai definește. Atrage iubirea în orice forme, „îndulcind” parteneriatele tale cu un ritual gustos: în fiecare zi, dacă îți permite starea de sănătate, ia o gură de miere pe stomacul gol. Acest ingredient a fost folosit de secole în practicile magice.

Mantra lunii iulie: Merit să primesc iubire, merit să fiu copleșit/ă cu iubire, merit să devin iubire.

VĂRSĂTOR

Da, orice e în exces (inclusiv fie vorba de sport sau de mâncare sănătoasă) îți va face rău. Așadar, folosește Luna Nouă de pe 5 iulie ca pe ocazia perfectă, dată de sus, pentru a pune capăt acestor exagerări. Apoi, ești gata să primești cu brațele deschise potențialul de vindecare oferit de Luna Plină n Capricorn. Gândește-e la ce frici sau experiențe sau, de ce nu, persoane vrei să renunți, apoi efectuează un mic ritual. Mergi printr-un parc sau printr-o pădure ori chiar pe o stradă cu copaci și culege câteva frunze (de preferință căzute), în acest timp gândindu-te la ce vrei să renunți. Nu uita să mulțumești copacului sau universului, mergi într-un loc înalt (poate fi balconul sau un deal sau pe o terasă pe un bloc), numește fiecare frunză (cu numele unei persoane, cu o emoție - de exemplu gelozie, sau cu orice altceva te tulbură) și lasă-le să zboare în vânt. Uite și mantra:

Mantra lunii iulie: Mă detașez de orice nu îmi mai servește, știind că trebuie să faci loc pentru creștere ca să devii mai bun/ă. Nu pot construi pe un spațiu prea plin.

PEȘTI

Toată luna iuie este despre a transforma visele în realitate, norocosule/norocoaso! Tot ce trebuie să faci e să știi ce vrei și să lași Universul (și astrele) să își facă treaba. Începem cu Luna Nouă de pe 5, care îți stimulează creativitatea și te susține să îți vezi dorința cu ochii. Venus, Neptun și Saturn continuă să dea aplomb acestei dorințe, arătându-ți că uneori să visezi la cai verzi pe pereți, cât timp îți ții picioarele pe pământ, e cea mai bună rețetă pentru un Pește. Luna Plină aduce oameni valoroși, care să te sprijine cu acel vis, iar sezonul Leului indică toate modalitățile practice prin care îți poți îndeplini năzuința. Pe 5 iulie, scrie pe o foaie de hârtie visul tău, dar ai grijă să îl infuzezi cu dragoste, apoi roagă Universul să te ajute să îl îndeplinești. Oferă ceva la schimb, fie că presupune să mergi mai des la biserică, să donezi sau să îți ajuți un amic. Aceasta e formula succesului.

Mantra lunii iulie: Visele sunt porțiuni de viitor care aduc magie în prezent. Există ca să fie îndeplinite.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 iulie. O zodie dă lovitura. Astrele se aliniază în favoarea bunăstării sale