MENIU

Afaceristul care a denunțat gruparea generalilor, nevoit să-și dea afară angajații: 76 de oameni, gata să rămână pe drumuri

Afaceristul care a denunțat gruparea generalilor, nevoit să-și dea afară angajații

Cătălin Hideg, afaceristul care a denunțat gruparea generalilor, spune că va da afară peste 60 de angajați după ce i-au fost blocate conturile. Asta, după ce a fost executat de gruparea generalilor. Iată declarațiile în exclusivitate la Realitatea PLUS. 

"Maine dimineata o sa avem o intalnire cu Consiliul de Administratie, cu angajatii. Probabil ca pana pe 15 iulie vom mai rezista, dupa care voi fi nevoit sa disponibilizez 66 de oameni din fabrica de productie de medii de cultura si peste 15 cercetatori de gradul 1-2, care lucreaza pe platforma medicala-industriala de cercetare si inovare, in Institutul de biotehnologii. In totalitate, sunt 76, cu tot cu cercetatori.

STENOGRAME explozive din dosarul generalilor Coldea și Dumbravă: Cum se plănuia plecarea din țară a lui Hideg

Nu mai putem plati salariile. Problema cea mai mare este ca Trezoreria ne-a blocat si ea conturile. Suntem nevoiti sa inchidem pentru ca nu mai putem plati nici curent, nici leasingurile, nici benzina la masini, telefoane. Absolut toate utilitatile sunt blocate", a declarat omul de afaceri.