MENIU

Afacerea cu fake-uri cu care doi soți din Buzău sperau să dea lovitura, la un pas să-i bage după gratii. Poliția a deschis dosar penal

Afacerea cu fake-uri cu care doi soți din Buzău sperau să dea lovitura, la un pas să-i bage după gratii. / Foto: Inquam Photos

Percheziții de amploare în județul Buzău! Două persoane, soț și soție, sunt cercetate că ar fi vândut pe rețelele sociale genți, parfumuri și îmbrăcăminte contrafăcute. Autoritățile au găsit marfă în valoare de peste 18 mii de lei chiar în locuința acestora. 

Două persoane, soți și soție, din comuna Puiești, sunt cercetate penal pentru că ar fi vândut parfumuri, genți și îmbrăcăminte contrafăcute.

Cei doi ar fi pus "bazele" afacerii în această vară, produsele fiind promovate prin intermediul rețelelor sociale și distribuite, apoi, prin firme de curierat.

Noua escrocherie care face ravagii printre clienții unei bănci. „Ștergeți imediat SMS-ul”

La perchezițiile efectuate la începutul acestei săptămâni la domiciliul suspecților, polițiștii au descoperit zeci de saci și cutii pline cu produse contrafăcute ce urmau să fie vândute. Valoarea totală a mărfii depășește 18.000 de lei.

Cei doi soți sunt cercetați acum într-un dosar penal care vizează săvârșirea de infracțiuni în domeniile contrabandei și proprietății intelectuale.

Înșelătoria de pe WhatsApp cu codul din 6 cifre care îți poate fura profilul și datele. La ce să fim atenți