MENIU

Aeroportul Otopeni are APLICAȚIE. Cât s-a INVESTIT în ea și cum TE AJUTĂ

Aplicația Henri AppPort a fost lansată oficial astăzi, 24 octombrie, în cadrul unul eveniment organizat la Aeroportul Henri Coandă, aceasta urmând să fie disponibilă pentru iOS și Android.  

Aplicațiile pentru aeroporturi sunt prezente de ceva vreme în Europa, iar în condițiile în care America există unele chiar și pentru stadioane, era timpul ca un aeroport românesc să beneficieze de propria lui aplicație. Din fericire, în acest caz este vorba chiar despre cel mai tranzitat aeroport din țară – Henri Coandă.

Henri Coandă servește aproximativ 22 de mii de oameni zilnic iar cu toții știm că uneori perioada petrecută în aeroport poate fi excesiv de stresantă sau plictisitoare. Henri AppPort vrea să rezolve toate aceste lucruri, având două scopuri principale. Primul este acela de a vă oferi informații în timp real în legătură cu orice zbor pentru a putea fi pregătiți de orice situație.

Al doilea este acela de a vă pune în legătură cu tot ceea ce are de oferit aeroportul. Folosind aplicația Henri AppPort veți avea acces la poziționarea tuturor locurilor de potențial interes pentru dumneavoastră, de la magazine și farmacii, la servicii de închiriere de mașini și veți beneficia de reduceri în exclusivitate la toate acestea. Mai mult decât atât,

Vezi cum te mai ajută aplicația și câți bani au fost investiți în ea