MENIU

Aeroport EVACUAT: mai multe focuri de armă au fost trase

Aeroportul Love Field din Dallas a fost evacuat de urgenţă, după un incident petrecut în zona de preluare a bagajelor, informează Reuters.

UPDATE 21:43 Un purtător de cuvânt de cuvânt al Poliţiei a precizat că totul a pornit de la un conflict între respectivul bărbat şi familia sa. După o ceartă aprinsă, individul a fi distrus o maşină cu pietre, apoi a încercat să o lovească şi pe soţia lui.

Un echipaj de Poliţie a fost chemat să intervină, însă oamenii legii au fost, de asemenea, loviţi cu pietre. Pentru că a refuzat să se predea, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l imobiliza pe agresor.  Acesta din urmă a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Circulaţia în zonă şi activitatea aeroportului au revenit la normal, însă Poliţiştii anunţă că, din cauza incidentului, vor exista întârzieri ale unor zboruri.

..................................................................................................................................................................

Potrivit primelor informaţii, poliţiştii au deschis focul după ce un bărbat a refuzat să lase jos din mână o piatră. Deocamdată nu se ştie care era intenţia sa.

Martorii au povestit că au auzit strigătele oamenilor legii care îi cereau individului respectiv să se culce la pământ, iar ulterior, pentru că acesta nu s-a supus ordinelor, au fost trase mai multe focuri de armă.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, însă starea lui de sănătate nu este cunoscută încă, precizează Reuters.

Traficul în zonă a fost complet blocat.