MENIU

Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu, puşi sub acuzare în dosarul BRD

Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu au fost puşi sub acuzare, de DIICOT, în dosarul BRD. Cei doi sunt acuzaţi de înşelăciune şi spălare de bani, informează Realitatea TV.

UPDATE: Adrian Sârbu a părăsit sediul DIICOT la ora 11:00, după ce a stat de vorbă cu procurorii mai bine de o oră. Potrivit Realitatea TV, acestuia i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile şi faptul că are calitatea de suspect în dosar.

Sorin Rosca Stanescu si Adrian Sarbu s-au prezentat, vineri dimineata, la DIICOT, unde au fost audiati intr-un nou dosar in care cei doi sunt cercetati pentru ca ar fi luat credite folosind acte false.

Creditele ar fi fost luate de la BRD in 2008. Patronul media Adrian Sarbu ar fi luat un credit de la BRD de 4 milioane de dolari si ar fi girat pentru suma cu un contract de management incheiat cu un grup de presa international, scrie hotnews.ro.  

Fostul senator Sorin Rosca Staneascu ar fi contractat un credit pentru investitii de trei miliioane de euro. Ratele nu au fost achitate, iar garantiile depuse au fost insuficiente pentru ca banca sa poata recupera banii.

Mai multe articole despre:
Sorin Roşca Stănescu Adrian Sârbu SRS dosar BRD