MENIU

Adrian Marțian cere azil politic în Rusia. Milionarul a trecut ilegal granița cu cei trei copii ai săi! Planul era să ajungă la Moscova

Adrian Marțian cere azil politic în Rusia. Milionarul a trecut ilegal granița cu cei trei copii ai săi! Planul era să ajungă la Moscova

Adrian Marțian cere azil politic în Rusia. O spune avocatul său într-o intervenție in exclusivitate la Realitatea PLUS. Milionarul a trecut ilegal granița cu cei trei copii ai săi, iar planul acestuia era să ajungă la Moscova. 

„Este posibil nu cunosc aceste amănunte, eu am discutat ultima oară noaptea aceasta care a trecut și atunci îmi spunea că va cere azil în Rusia. Nu știu unde va cere azil, dacă va cere azil, nu m-a mai contactat, nu cunosc care este situația în acest moment în ceea ce-l privește pe domnul Marțian Adrian și pe copiii acestuia”, spus avocatul său.

Copiii milionarului Marțian au fost găsiți! Minorii ar fi fost răpiți chiar de tatăl lor. Primele imagini cu cei mici

Copiii milionarului Adrian Marţian, dispăruți de câteva zile, au fost găsiți în Serbia. Erau în mașină cu tatăl lor, iar toti 4 se află acum în custodia autorităților din Nis. Cei trei frati sunt în afara oricărui pericol și urmează să fie aduși în țară. Anchetatorii iau în calcul că minorii ar fi fost răpiți chiar de tatăl lor, după ce în spațiul public au apărut informații că milionarul i-ar fi scos illegal din țară cu un TIR. 

Mai multe articole despre:
copii martian rusia