MENIU

Orice formă de activitate sexuală, INTERZISĂ de Administrația căminelor în Politehnică. Anunțul care stârnește revoltă în rândul studenților - FOTO

Administrația căminelor studentesti ale Politehnicii interzice orice formă de activitate sexuală

Un anunț recent postat de către administrația caminului P3 din Complexul Studențesc Regie a stârnit un val de reacții ironic pe rețelele de socializare. În acest anunț, se interzicea studenților „orice formă de activitate sexuală”. 

„Incepand cu data de 20.11.2023, orice forma de activitate sexuala in caminul P3 este STRICT interzisa. S-a adus spre atentia administratiei faptul in acest camin se desfasoara multiple activitati sexuale care deranjeaza bunastarea studentilor. Orice suspiciune sau orice dovada a incalcarii acestei reguli trebuie sa fie raportata imediat catre administratie si va avea consecinte grave, fara niciun fel de ezitare, potrivit Art. 52.1 al Regulamentului privind organizarea si functionarea caminului. Este timpul sa intelegeti ca acest loc este destinat studentiei, nu libertinajului!

Suntem un camin studentesc respectabil, nu un bordel. Luati acest anunt ca un avertisment serios si comportati-va corespunzator”, se afirma in anunt.

Câți bani câștigă într-o zi un cerşetor în România. Averea găsită de polițiști asupra unui bărbat care mima dizabilități - FOTO

Odată postat pe rețelele de socializare, anunțul surprinzător al administrației căminului a stârnit reacții ironice, pe de o parte, dar și de indignare, pe de altă parte.

„Ce are bunăstarea cu sexul?.....sau invers.....???”

„Chiar o fi vorba de prostituție acolo? Sau e o exagerare a administrației căminului când vorbește despre bordel?”

„Asta cu bunastarea e dureroasa… S-o fi facut gratis. Ma gandesc, cum s-or raporta dovezile? Duci prezervativul folosit/plin la administratie? Faci poze ilegale unor umanoizi in exercitiul functiunii? Dubios.”

„Deranjeaza gandacii si sobolanii”

„Camera de camin este asociata, sub aspectul protectiei legale, domiciliului. Nu este treaba nimanui ce fac persoane majoare in cadrul vietii lor intime sau private, cat timp nu deranjeaza linistea publica.”

„Am stat in P3 in facultate si e peste imaginatia mea ideea de orgie cu studenti de la Automatica.”

Ce AMENZI riscă românii care nu își curăță zăpada din fața locuinței

Mai multe articole despre:
camin studentesc activitate sexuala politehnica