MENIU

ADEVĂRUL despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu. De ce este internat marele actor la ATI

Ion Dichiseanu/sursa foto: Ioana Dichiseanu

Marele actor Ion Dichiseanu se află în stare gravă la spital de trei luni. Ioana Dichiseanu, fiica lui, face mărturii cutremurătoare la Realitatea PLUS și speră ca tatăl ei să vină acasă cât mai repede. Ea îi acuză pe unii medici că ar fi comis erori grave, care ar fi dus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său.

Actorul ar fi luat o bacterie în timpul unei biopsii și ar fi fost diagnosticat greșit, susține Ioana Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu: A fost un diagnostic pus greșit.Trei medici îl suspectau de cancer și el nu are așa ceva. Era o simplă pleurezie. Și în urma unei bronhocopii, cu o biopsie, s-a infectat cu o bacterie extrem de agresivă. El este conștient, el poate vorbi, doar că noi nu avem voie, vă dați seama că nu... nu are telefon. Este stabil, adică nu este nici ceva înspre mai rău, nici, din păcate, spre foarte bine. Eu mă rog la Dumnezeu și, cu ajutorul medicilor de acolo, de la Terapie Intensivă, de la Floreasca...

Fiica marelui actor spune că Ion Dichiseanu nu are, de fapt, coronavirus, ci că s-ar fi ales cu o bacterie foarte agresivă la plămâni.

Ioana Dichiseanu: S-au făcut mai multe teste de COVID. El este la secția de terapie Intensivă non-COVID. Nu are legătură cu COVID-ul. Eu sper să fie cât mai puțin timp rămas și să vină acasă și să fie o recuperare rapidă.

Aproape fiecare postare din social media a Ioanei Dichiseanu îi este dedicată tatălui său, pentru sănătatea căruia se roagă neîncetat. Recent, fiica lui Ion Dichiseanu a postat un mesaj pe rețelele sociale prin care le cere prietenilor săi virtuali să se roage pentru sănătatea tatălui ei.

Mai multe articole despre:
Dichiseanu